Uit eten met een groep in Amsterdam

Elandsgracht 64 - 020 627 74 42

In hartje Jordaan

HEERLIJK UIT ETEN

Lekker Italiaans in de Jordaan

MET FAMILIE OF COLLEGA'S

Met je familie of vrienden

Denk aan de jaarlijkse familiedag waarbij je met opa's, oma's, kinderen en kleinkinderen lekker wilt genieten van elkaars gezelschap en natuurlijk van heerlijk eten en drinken. En zeg nou zelf, bij wie kun je nou het beste uit eten met je familie dan bij een écht Italiaans restaurant? Bij Italianen draait nu eenmaal alles om familie en het delen van de lekkerste gerechten die je kunt bedenken.

​​In Italiaans restaurant Palladio hebben we dan ook een grote tafel staan, in het midden van het restaurant. Een perfecte tafel waar je hele familie het naar de zin zal hebben want terwijl jij met je familie al die prachtige verhalen en anekdotes uitwisselt, vullen we je glas weer met een mooie Italiaanse wijn. En dat terwijl je op de achtergrond de koks in de keuken druk bezig hoort zijn met het klaarmaken van de heerlijkste antipasti, prachtige pasta's en fraaie vlees- en visgerechten. Is dat geen genieten?

Met je bedrijf en collega's

Soms heb je wat te vieren als bedrijf. Of wil je een collega bedanken voor alle inspanningen die hij of zij voor je bedrijf gedaan heeft. Misschien heeft een collega ​een nieuwe baan en verlaat hij je bedrijf na al die jaren. En viert je bedrijf een jubileum, dan moet daar natuurlijk op geproost worden!

Wat je dan nodig hebt is een warm en gastvrij onthaal met een fijne, oplettende bediening. Precies wat je aan Italianen kunt overlaten. Uit eten in een goed Italiaans restaurant is dan ook een perfecte keuze. In Italiaans restaurant Palladio schenken we mooie champagne en om het feestelijke karakter te onderstrepen, maken we heerlijk Italiaanse Sgroppino. Dat is een geweldig Italiaans drankje wat gemaakt wordt van prosecco, citroenijs, en vodka. Door stevig door te kloppen, ontstaat een feestelijk, wit drankje. Hoor je dus het geluid van stevig doorkloppen, dan weet je dat de sgroppino eraan komt!

Italiaans uit eten in Amsterdam
Italiaans uit eten in Amsterdam
Italiaans uit eten in Amsterdam
Vragen of

SPECIALE WENSEN?

Natuurlijk maken we het jouw familie, groep vrienden en collega's graag naar de zin. We kunnen ons dan ook goed voorstellen dat je het etentje perfect wilt voorbereiden. Misschien heb je speciale wensen of eisen? Neem in dat geval altijd vooraf even contact met ons op zodat we je etentje tot een fantastische avond kunnen maken. En zorg er in elk geval voor dat je tijdig reserveert. We ontvangen je graag!

Restaurant Palladio in Amsterdam
+31 20 627 74 42
Elandsgracht 64, Amsterdam
info@restaurantpalladio.nl

Lees in onze Privacy- & Cookieverklaring hoe we omgaan met je gegevens.

Privacy- & Cookieverklaring | Copyright © Palladio 2024. All Rights Reserved. | Webdesign: Bureau Berg