Elandsgracht 64 - 020 627 74 42
Heerlijk traditioneel
De traditionele Italiaanse keuken bestaat uit antipasti, een eerste gang (i primi piatti), een tweede gang (i secondi piatti) van meestal vlees of vis en tot slot een nagerecht (dolci). Maar je kunt natuurlijk ook gewoon kiezen voor wat antipasti en daarna een bord heerlijke pasta en een goed glas wijn. Zalig! De Italiaanse keuken is van oudsher overigens vrij streekgebonden maar tegenwoordig zie je dat veel koks ook goed kijken naar andere Italiaanse steden. Italiaans restaurant Palladio heeft zijn roots in Zuid-Italië, in Bari om precies te zijn. Hieronder zie je het menu van Italiaanse gerechten wat regelmatig wisselt. Aanvullend op dit menu, kun je in het restaurant ook nog kiezen voor gerechten uit onze dagkaart, waaronder heerlijke dag specials! Restaurant Palladio biedt een 3-gangenmenu aan voor EUR 45,- per persoon. Hierbij kies je een antipasto, een pasta en een dessert uit het menu hieronder.
Een mix van verschillende antipasti (prijs p.p.)
Gemarineerde zalm met venkelsalade in mandarijn- en sinaasappeldressing.
Zelf-geïmporteerde Burrata, geserveerd met tomaten en basilicum.
Rundercarpaccio, licht gedroogd in zout en kruiden, geserveerd met Parmigiano Reggiano en rucola
Fettuccine, geserveerd met witte truffelcrème en Parmezaanse kaas
Aardappel gnocchi, geserveerd met garnalen, courgette en saffraan
Ravioli, gevuld met ricotta en spinazie in boter & salie
Verse pasta met Bolognese ragout.
Kort maccheroni, geserveerd met gekruide varkenswang, eieren en pecorino
Runderossenhaas geserveerd met groene pepersaus, gorgonzola of truffel
Gestoofd rundvlees in Nebbiolo rode wijn uit Piemonte Barolo
Zeebaarsfilet, geserveerd met spinazie en garnalen in bospaddenstoelencrème.
Zwaardvis, geserveerd in witte wijn, olijven, kappertjes, ansjovis en cherrytomaten
Herinterpretatie van Tiramisu met Cantucci (droge amandelkoekjes)
Huisgemaakte Panna Cotta met vers gemarineerd fruit
Amaretto Parfait geserveerd met zelfgemaakte perziken op siroop
Taart van de dag
Typisch Italiaanse sorbetto gemaakt met citroenijs, wodka en Prosecco
Vraag onze medewerkers naar een dessertwijnarrangement
Per glas
Aperol, Prosecco, sinaasappel
Per glas
Per glas, alcoholvrij
Per glas
Per glas
Per glas
Per glas
Per glas.
Per glas
Per fles
Marche. Per fles
Abruzzo, per glas
Veneto, per glas
Sudtirol alto adige. Per fles.
Veneto trevenezie. Per fles.
Veneto Verona. Per fles.
Piemonte. Per fles.
Per glas.
Puglia. Per glas.
Veneto. Per glas.
Toscana. Per fles..
Toscana vallocaia montepulciano. Per fles.
Toscana. Per fles.
Toscana castagneto Carducci. Per fles.
Toscana. Per fles.
Piemonte. Per fles.
Toscana vallocaia montepulciano. Per fles.
Toscana. Per fles.
Veneto. Per fles.
Piemonte. Per fles.
CANTINA PRIVATA LIMITED EDITION. Per fles.
CANTINA PRIVATA LIMITED EDITION. Per fles.
CANTINA PRIVATA LIMITED EDITION. Per fles.
CANTINA PRIVATA LIMITED EDITION. Per fles.
CANTINA PRIVATA LIMITED EDITION. Per fles.
Lees in onze Privacy- & Cookieverklaring hoe we omgaan met je gegevens.